menu

Onderhoud website

Mooi. Jij beschikt over een goedlopende website. Gemaakt door mij, of door een andere partij. Nu is het zaak om deze website zo goed mogelijk te onderhouden. WordPress komt namelijk regelmatig met updates op het gebied van veiligheid, ontwikkeling en design. En ook je plugins zijn geregeld aan vernieuwing toe.

Dit kun je natuurlijk zelf doen. Maar je kunt het onderhoud van jouw WordPress website ook uitbesteden. Ik check dan maandelijks wat er nodig is om jouw website optimaal te laten functioneren en zo veilig mogelijk te houden.

Waarom zou je?

Goede vraag. Ik zet een aantal redenen voor je op een rijtje:

  • 1
    Jouw website is te allen tijde up to date en werkt dus altijd zoals ‘ie zou moeten werken. Zonder dat je daar zelf iets voor hoeft te doen. Kun jij gewoon blijven doen waar jij goed in bent. Het helpen van je klanten bijvoorbeeld.
  • 2
    Het updaten van een website is niet zonder risico. Het komt wel eens voor dat een update voor een storing zorgt. Wat doe je dan? Helemaal niets, merk je niks van. Ik heb dan al een back-up terug gezet of het probleem voor je opgelost.
  • 3
    Wanneer jouw WordPress website goed wordt bijgehouden, merk je dat aan alles. Aan de veiligheid bijvoorbeeld. Geen van jouw klanten zal ooit een spambericht vanuit jouw site ontvangen!

Met andere woorden: alle lusten van een geweldige website, zonder de lasten.

Kost dat?

Voor niks gaat de zon op. Dat weten we allemaal. De prijs voor onderhoud is altijd per maand en is afhankelijk van de grootte en complexiteit van jouw website. Een kleine indicatie:

Een onderhoudsabonnement voor jouw website kan al vanaf €12,50 per maand. 

Contact