menu

Maak kennis met Webinet

Webinet, nice to e-meet. Een kleinschalig internetbureau met fijne, gezellige mensen met een zachte G. Nuchter, professioneel en barstend van het enthousiasme. Jij wilt groeien. Ik zet de startblokken klaar. Samen komen we tot een website die precies bij jou én je klanten past.

Zo gaan we te werk

Iedereen houdt van duidelijkheid. Daarom vind je hieronder onze werkwijze.
Zo weet je precies wanneer je waar aan toe bent. Geen verrassingen.

We bellen, videobellen of ontmoeten elkaar ‘in het echt’. Net waar jouw voorkeur naar uitgaat. Tijdens dat eerste gesprek vraag ik je het hemd van het lijf. Heb je bijvoorbeeld al een huisstijl? Of moet deze nog ontwikkeld worden? Welke technische aspecten vind je belangrijk? En wil je veel zelf doen, of juist uitbesteden? Zo achterhalen we waar jouw behoeftes liggen.

Tijd om jouw wensen en eisen te vertalen naar een concreet voorstel. Dit kan twee kanten op gaan. Ofwel:

  • Jij hebt al voor ogen hoe de website eruit moet komen te zien. In dat geval beginnen we direct met bouwen.
  • Jij bent er nog niet helemaal uit. Om je op weg te helpen, maken we in overleg eerst een ontwerp.

Offerte geaccepteerd? Mooi, dan kunnen we aan de slag. Ik kruip achter mijn computer en ga aan de slag met het ontwerp of direct met de bouw van jouw nieuwe website. Jouw online visitekaartje laat niet lang meer op zich wachten.

Jij bent gedurende het hele proces op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Je kunt de bouw dan ook live volgen. Gewoon vanuit je eigen luie stoel. Uiteraard plannen we geregeld een feedbackmoment in. Want alleen zo behalen we het beste resultaat.

We zijn ready to rumble! Jouw website is klaar om aan de rest van de wereld getoond te worden. Heb je al een voorkeur voor een hostingpartij? Of zullen wij je helpen kiezen?

Na livegang is het belangrijk dat jouw website regelmatig onderhouden wordt. Gelukkig hoef je dit niet allemaal zelf te doen. Je kunt bij ons terecht voor verschillende onderhoudspakketten vanaf €12,50 per maand. Afhankelijk van de grootte van de website, de hoeveelheid maatwerk en jouw behoefte komen we tot het juiste pakket.

Vaak betekent livegang geen afscheid. Je kunt ons namelijk altijd bellen. Voor vragen, aanpassingen of een vervolgtraject. We helpen je bijvoorbeeld graag met je vindbaarheid in Google. Tot snel!

Over Annette

Annette. De vrouw achter Webinet. Geboren Tukker, maar inmiddels al jaren woonachtig in het mooie Brabant. En dat bevalt me goed. Je belt, appt of mailt me wanneer je op zoek bent naar een WordPress website. Hier heb ik tenslotte ruim zeven jaar ervaring mee. Dankzij die ervaring weet ik een website te maken waar jij steil van achterover slaat. En niet alleen jij. Ook jouw toekomstige klant weet niet wat ‘m overkomt.

Ik werk samen met andere kleine, creatieve ondernemers om jou het totaalpakket te kunnen bieden. Van design tot copywriting, ik regel het voor je.

Ben jij klaar voor het volgende level?

Neem contact op.

Ik bijt niet. Laat hiernaast je gegevens achter. Ik kom zo snel mogelijk bij je terug.

Ik bijt niet. Laat hieronder je gegevens achter. Ik kom zo snel mogelijk bij je terug.

Contact