menu

Website bouwen

Een bezoeker beslist binnen drie seconden of jouw website het waard is om te blijven plakken. Dat is kort. Heel kort. Je hebt dan ook een website nodig die alles bevat om de aandacht van jouw bezoeker (lees: potentiële klant) vast te houden. Een website met maar één doel, overgaan op conversie. Wat die conversie dan ook mag zijn.

Professionele website

Bij Webinet kun jij een professionele website laten maken. Dat doen we samen. Want alleen samen creëren we de magie die nodig is om jouw digitale dromen waar te maken. Het resultaat? Een WordPress website op maat die past bij jouw missie, visie, doelstellingen én doelgroep.

Waarom WordPress?

Simpel. WordPress werkt. En goed. Het CMS is ontzettend gebruiksvriendelijk. Niet alleen voor ons – de mensen die jouw website bouwen – maar ook voor jou. Juist voor jou. Omdat WordPress bestaat uit eenvoudige editors, pas je jouw website in een handomdraai aan. Haal komma’s weg, voeg zinnen toe. Upload foto’s en blogberichten. Je kunt het zo gek niet bedenken. Wel zo makkelijk!

Daarnaast is WordPress ontzettend zoekmachine vriendelijk. Het geeft je alle handvatten om op die felbegeerde eerste plek in Google te belanden. Daar kan ik je overigens ook bij helpen.

WordPress-Webniet-webistes
elementor-webinet
BeaverBuilder-Webinet
logo-woocommerce

Kost dat?

Voor niks gaat de zon op. Dat weten we allemaal. Omdat ik maatwerk websites bouw, verschilt het prijskaartje per keer. 

Denk anders alvast na over de volgende vragen: Wat is het doel van je website, welke doelgroep wil je benaderen, heb je al een huisstijl met bijpassende foto’s en wil je zelf ook aan de slag met je website? Als je hier geen antwoorden op hebt, geen probleem! Ik help je graag. Neem daarom contact op om jouw wensen te bespreken.

Je ontvangt binnen no-time een passende offerte. Gewoon in je inbox.

Contact