menu

Zij gingen je voor

Bekijk hier een selectie van ons werk

Room108 België

Bij Room108 kun je jouw droom interieur zelf samenstellen. Room108 België heeft 3 filialen, Kalmthout, Bonheiden en Brugge. In 2020 zijn we begonnen met het maken van room108bonheiden.be en de andere twee websites volgende snel. 

Momenteel helpen we Room108 bij verschillende marketing zaken zoals het maken van Facebook advertenties, verbeteren we de posities in Google en houden we de website up-to-date.

GroepsGeluk

Al jaren helpen we GroepsGeluk met verschillende leuke en uitdagende projecten. Zo zijn we begonnen met de bouw van groepsgeluk.nl en daarop volgde al snel de website groepsgelukplatform.nl. Beide sites zijn helemaal op maat gemaakt, continu in samenspraak met eigenaresse Désirée Farro.

Samen komen we tot het gewenste resultaat, volledig afgestemd op de doelgroep van GroepsGeluk.

Kuijpers bomenrooibedrijf

In opdracht van EGMD hebben we de website van Kuijpers Bomenrooijbedrijf mogen maken. Het ontwerp is ontwikkeld door EGMD en wij hebben de site gerealiseerd in WordPress. Geheel op maat. 

Geïnteresseerd?

Laat hier je gegevens achter. Ik kom zo snel mogelijk bij je terug.

Liever een gezicht bij de naam? Mail direct naar hallo@webinet.nl of bel naar 06 23 05 24 87 om een (digitale) kennismaking in te plannen. Dan bespreken we direct de mogelijkheden rondom jouw online uitdaging. Drink je thee of koffie? Zet ik voor je klaar.

Contact